Inschrijven

Tijdregistratie
Iedere deelnemer ontvangt een startnummer voorzien van een chip. Hiermee wordt jouw start- en finishtijd geregistreerd. Het is belangrijk dat je het startnummer goed zichtbaar draagt. Bedek het startnummer niet met een jack of met uw handen tijdens het passeren van de matten op de start- en finishlijn. Vouw of kreukel het startnummer niet. Gebruik vier speldjes op de hoekpunten van het startnummer. Wij huren de startnummer. Na afloop moet daarom het startnummer weer ingeleverd worden. Helaas moeten wij bij degene die niet het startnummer heeft ingeleverd een bijdrage incasseren.

Deelname
Nadat het inschrijfgeld is betaald bent u zeker van deelname. Uw startnummer kunt u op de dag van de wedstrijd vanaf een nader te bepalen tijdstip ophalen bij het wedstrijdsecretariaat bij de ingang van Sportstad Heerenveen (exacte ingang wordt nog doorgegeven).

LET OP! Limiet is 1000 deelnemers en 100 bij de jeugdloop.

Annulering
Indien u vóór 1 maart 2015 annuleert bent u verzekerd van teruggave van uw inschrijfgeld. Na 1 maart 2015 is dit niet meer mogelijk.

Uiterste datum van inschrijving
U kunt zich tot uiterlijk donderdag 19 maart 22.00 uur inschrijven voor de TrappenRun.

Herinnering
Voor alle deelnemers aan de TrappenRun ligt er bij het afhalen van het startnummer een shirt en draagbaar ledlamp klaar.

Prijsuitreiking
Er zijn mooie prijzen te winnen!

Voor de volwassen hebben wij de volgende prijzen kunnen regelen:

Mannen en Vrouwen (recreanten of toppers vanaf 12 jaar):

1e prijs: Sporthorloge Tom Tom Multisportcardio (aangeboden door Tom Tom)
2e prijs: Univé Arrangement voor 2 personen bij een thuiswedstrijd van sc Heerenveen – Willem II (aangeboden door Univé)
3e prijs: 1 minuut winkel bij de Jumbo in Grou (aangeboden door Jumbo Grou)

Kinderen (7 t/m 12 jaar):
De nummers 1, 2 en 3 krijgen een mooie beker en twee toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van sc Heerenveen tegen Willem II (aangeboden door Univé)

Teamprijzen:
Voor het team met de meeste deelnemers hebben wij 20 kaarten voor de wedstrijd sc Heerenveen – Willem II.

De drie snelste teams (5 personen per deelnemer) krijgen ook elk 5 toegangskaarten voor de wedstrijd van sc Heerenveen – Willem II.

De prijsuitreikingen vindt plaats op de middenstip in het Abe Lenstra Stadion (voor de jeugd in de pauze van de wedstrijd dames sc Heerenveen – PSV, voor de wedstrijdatleten en recreanten na afloop van de wedstrijd).

Verantwoording
Deelname aan de OFK TrappenRun is geheel op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verplaatsing of afgelasting van de OFK TrappenRun in het geval van overmacht. De organisatie is ook niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen. Laat kostbaarheden thuis. Bij Sportstad Heerenveen zijn kluisjes.

Protesten
Eventuele protesten kunnen tijdens het evenement worden ingediend bij de organisatie en worden ter plekke in behandeling genomen. Na afloop van het evenement is er geen mogelijkheid meer om protest in te dienen. Indien dit reglement geen uitsluitsel biedt, beslist de organisatie.

KLIK HIER OM U IN TE SCHRIJVEN

OFK Trappenrun