SponsorenWij willen dat u voor 100 procent tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze adviezen. Een relatie voor de lange termijn, dat is onze ambitie. Door samen te werken en elkaar te helpen willen we deze ambitie realiseren.Sport Fryslân is hét sportkenniscentrum van Friesland. Ze zetten hun expertise in om sporten en bewegen mogelijk te maken voor alle Friezen. Sporten in verenigingsverband is de beste garantie voor voldoende, structureel én verantwoord bewegen. In het bijzonder richt Sport Fryslân zich op het stimuleren van sportplezier bij kinderen, op sportdeelname van mensen die (te) weinig bewegen en hebben ze speciale aandacht voor mensen die minder sporten door een beperking of aandoening en aangepast willen sporten.Ondernemers, maar zeker topsporters, hebben een duidelijke focus en visie. Een doel. Ze weten wat ze willen bereiken en doen dat op hun eigen manier. Om zich helemaal op hun sportieve doel te kunnen richten, neemt Priore graag de zorg uit handen daar waar het betreft het regelen van alle fiscale/financiële zaken.sc Heerenveen is een club die altijd veel mensen aan zich heeft weten te binden. De organisatie is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Qua professionaliteit en omvang. Toch blijft sc Heerenveen toegankelijk, transparant en van ons allemaal. Samen maken we de club.AV Heerenveen is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen atletiekvereniging AV’55, loopgroep Athlon en triathlonvereniging ‘t Fean en telt inmiddels ruim 500 leden. De nieuwe vereniging groeide uit tot een vereniging voor de gehele regio. De leden komen dan ook niet alleen uit Heerenveen, maar ook uit Joure, Oudehaske, Jubbega, Gorredijk, Tjalleberd, Mildam enz. Niet vreemd, want onze mooie atletiekaccommodatie – met verlichte kunststofatletiekbaan en nieuwe kleed- en douche accommodatie - is gelegen op een prima locatie. Wat heeft AV Heerenveen jou te bieden?De Koninklijke Landmacht draagt op de grond bij aan vrijheid, veiligheid en welvaart in Nederland en daarbuiten. De landmacht doet dit met professionele en goed getrainde militairen. Zij gaan door waar anderen moeten stoppen.Weening Reclame internet & social media is een jong, allround reclame – en internetbureau gevestigd in Leeuwarden en gespecialiseerd in het maken van websites in WordPress in combinatie met diverse social media toepassingen.

Van concept idee, naar realisatie.
Het realiseren van deze website is aangeboden door Weening Reclame internet & social media.Persbureau Noordoost in Heerenveen heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om het leveren van teksten. We werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Kranten en tijdschriften, radio en televisie, zo lang we een journalistieke invulling aan de opdracht kunnen geven, dan zijn we er.Wij creëren websites en webshops, webdesign, drukwerk en huisstijlen in regio Leeuwarden, Friesland.

De Staat van Creatie is een georganiseerde groep creatievelingen die altijd de hoogste vorm van creativiteit en kwaliteit nastreeft.Een productie die je pakt, een film die je begrijpt, een reclame die verleidt. Met de registraties van Media Heerenveen beschikt u over krachtige content voor uw website en pakkende beeldvorming voor bijvoorbeeld beurzen, trainingen of evenementen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en verrassend betaalbare prijzen.Flyer Print levert al 20 jaar kwaliteitsdrukwerk tegen scherpe prijzen. Wij investeren regelmatig in nieuwe (digitale) apparatuur en hebben de expertise en ervaring in huis om u uitstekend drukwerk te leveren.CLAFIS Ingenieus richt zich op het ondersteunen en adviseren van opdrachtgevers op technisch gebied en bij beleidsmatige en juridische keuzes. Bij ons vindt u gespecialiseerde technici en adviseurs met gedegen kennis en ingenieuze inzichten.Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Als coöperatieve vereniging werkt Univé zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé!Sportstad is uitgegroeid tot een multifunctioneel centrum, compleet ingericht op sport, beweging en gezondheid. Sportstad is een bijzonder inspirerende omgeving voor mensen die op enigerlei wijze aan iets aan sport, beweging en gezondheid willen doen. Het sportcentrum kent een hoogwaardig topsportklimaat met optimale faciliteiten voor zowel de professional als de amateur.


OFK Trappenrun